Varde

Varde

Med Nationalpark Vadehavet helt tæt på byens centrum er Varde en smeltedigel af verdensberømt natur og spændende historie.

Varde er en gammel købstad, hvor man mærker historiens vingesus.

Midtbyen gennemgår en byfornyelse, og med sine butikker og caféer er byen et yndet besøgssted for tusindvis af turister, der hvert år tager på ferie ved Vesterhavet, som ligger bare 30 minutters kørsel mod vest.

Byen byder på tre skoler, og fra 2021 står en splinterny skole klar klods op ad byens store fritidscenter.

Fra Varde er det nemt at pendle til Esbjerg (24 min.) eller Kolding (51 min.).

 

Oversigt over byggegrunde til salg i Varde

Vardegårdvej - Etape 1 - Udsolgt

Pil ned ikon

Vardegårdvej er det perfekte kvarter for børnefamilier, der drømmer om at bygge nyt. Få hundrede meter derfra ligger Varde Fritidscenter med svømmehal, bowlingbane og fitness, og en lang række sportsklubber har hjemme her – herunder fodbold- og håndboldklubber.

Lige ved siden af fritidscenteret kommer Frelloskolen til at ligge. Det er en splinterny, moderne skole, som skolebørnene møder ind på til skolestart i august 2021.

Kvarteret ligger i den nordlige del af Varde, hvor der er flere indkøbs- og børnepasningsmuligheder.

Priserne for grundene starter ved 548.000 kr.

Pris- og takstblad – etape 1

 

Søndertoften - Etape 1

Pil ned ikon

På Søndertoften kommer man til at bo et stenkast fra den nyrenoverede Lykkegårdsskolen og to børnehaver, som børnene kan nå til gennem tunneller under vejen. Indkøbsmulighederne er lige om hjørnet, og den skønne natur lige uden for døren. Alligevel er der bare fire minutter til Vardes centrum, hvor man kan gå på opdagelse i den historiske købstads butikker og caféer. Midtbyen har været under fornyelse, og der er masser af hyggelige kroge.

Søndertoften ligger lige ved byens omfartsvej, og herfra er det nemt at nå E20-motorvejen eller pendle til Esbjerg.

Priserne for grundene starter ved 531.000 kr.

Pris- og takstblad