Her finder du materialer og valgstatistik i forbindelse med kommunalvalget den 16. november 2021.

Varde Kommune har udarbejdet forskellige materialer i forbindelse med kommunalvalget den 16. november 2021.

Generel info om kommunalvalg

Pil ned ikon

Find information om kommunalvalget her.

Valgstatistik 2005-2017

Kandidatliste og valgforbund

Valgcafé i Varde Fritidscenter

Pil ned ikon

Varde Fritidscenter vil være centrum for valgdagen i Varde Kommune.

• Her er der valgcafé, hvor kandidater og partier samles for at følge valgsresultaterne.
  • Her begynder den politiske konstituering.
  • Der vil være pressefaciliteter tæt på partierne og kandidaterne, hvor journalister kan arbejde hele valgdagen.
  • Det er også her, der vil være adgang til resultater af stemmeoptællingen.
  • Varde Fritidscenter er også et valgsted – endda kommunens største valgsted med 11.675 stemmeberettigede. I alt er der 23 valgsteder i Varde Kommune.

Adressen for Varde Fritidscenter er 55, Lerpøtvej, 6800 Varde. Du vil blive bedt om at vise coronapas, hvis du ønsker at bestille mad og drikkevarer.

Hvis du – som en del af pressen – har spørgsmål til valgdagen, så kan du kontakte kommunikationschef Steffen Kjær på stkj@varde.dk eller 21 83 71 89.

Tryghedsskabende tiltag ift. corona

Pil ned ikon

På valgdagen tirsdag den 16. november vil der blive lavet flere tiltag for at sikre, at valghandlingen bliver så tryg som mulig.

Der vil på valgstederne være:

• Håndsprit
  • Mundbind til udlevering
  • Opfordringer til at holde afstand
  • Udluftning
  • Rengøringsservietter i afstemningsrum
  • Mulighed for selv medbringe skriveredskab

Det er muligt at afgive sin stemme fra bilen for personer, der er udsatte grundet corona. Det kan være, man føler sig utryg, er særligt udsat, er smittet eller er i isolation på grund af symptomer eller nærkontakt.

Disse personer kan ringe ind på valgkontoret og oplyse, hvor og hvornår de gerne vil afgive en bilstemme på tlf. 79 94 83 20.

Personer med et handicap behøver ikke ringe ind for at afgive sin stemme i bilen, men kan i stedet køre til valgstedet og få kontakt med bemandingen på valgstedet.