300.000 skal styrke væksten hos lokale virksomheder

Varde Kommunes erhvervs- og vækstudvalg bevilger 300.000 kroner til at skabe vækst hos lokale virksomheder gennem opkvalificering.

ERHVERV

Frem mod næste sommer kan lokale virksomheder komme på kursus i strategisk ledelse, blive uddannet i innovation og med et klippekort blive skarpere i tilskudsordninger, digitalisering og salg.

Erhvervs- og vækstudvalget har bevilget 300.000 kroner til fire konkrete tilbud, som erhvervsforeningen ProVarde vil tilbyde lokale virksomheder.

Bevillingen betyder, at virksomhederne slipper med en mindre egenbetaling, hvis de for eksempel ønsker at blive bedre til at søge private og offentlige tilskudsordninger.

 

CITAT
Erik Buhl, borgmester i Varde Kommune og formand for erhvervs- og vækstudvalget:

”Væksten i Varde Kommune afhænger af, at virksomhederne har de nødvendige kompetencer til at udvikle forretningen og styrke deres konkurrenceevne. De fire tilbud er udvalgt, fordi de kan styrke virksomhederne uagtet størrelse og branche.”

 

FAKTA

  • De 300.000 fordeles mellem disse fire tilbud: Kursus i effektiv ledelse, kursus i at lede innovationsforløb, klippekort til hjælp med ansøgninger til tilskudsordninger og klippekort til hjælp med digitalisering, salg og markedsføring.
  • De fire tilbud bliver udbudt af ProVarde og vil blive tilgængelige i løbet af efteråret på www.provarde.dk.
  • Erhvervs- og vækstudvalget i Varde Kommune er et såkaldt §17 stk. 4 Udvalg, som Byrådet har nedsat for at styrke kommunens erhvervsservice. Udvalget består foruden byrådspolitikere af repræsentanter fra Dansk Industri, Dansk Byggeri, LO, ProVarde og lokale virksomheder.