Danmarks første ”European Father and Son” golfturnering afholdes til sommer

For første gang bliver “European Father and Son Golf Tournament” afholdt i Danmark. Turneringen foregår 23.–24. juni 2017 ved Henne Golfklub. GOLF Turneringen spilles på Henne Golfklub, […]

For første gang bliver “European Father and Son Golf Tournament” afholdt i Danmark. Turneringen foregår 23.–24. juni 2017 ved Henne Golfklub.

GOLF

Turneringen spilles på Henne Golfklub, der er placeret 4 kilometer fra Henne Strand, og har panoramaudsigt over den karakteristiske vestkystnatur. Det er en relativt lang bane på 5.808 meter og spilles som en par 71 fra gule teesteder. De 18 huller er af åben karakter med relativt brede fairways og store inviterende greens.

Turneringen er ud over far-og-søn-hold åben for kombinationer som far/datter, bedstefar/barnebarn, professionel/amatør, amatør/amatør samt professionel/professionel.

Præmien til vinderen af hcp-turneringen er entry fee til 10-års jubilæumsturneringen ”European Father and Son Golf Grand Final” på Alminara Golf and Spa Resort Sotogrande og San Roque Golf Club i Andalusien til en værdi af 18.000 kroner. Her er der mulighed for at spille mod internationale far-og-søn hold på lækre baner i det sydlige Spanien. Samlet set tilbyder turneringen præmier for mere end 30.000 kroner.

For tilmelding eller mere information se www.fatherandsongolf.dk

 

CITATER

Finn Steffensen, ejer af Nymindegab Kro og en af drivkræfterne bag at få turneringen til Danmark:

”Dette unikke event er en kærkommen mulighed for kvalitetstid mellem fædre og sønner og deres familier.”

”Deltagerne komme til at nyde en uforglemmelig golfturnering med en helt unik atmosfære og samtidig nyde den flotte natur i Naturpark Vesterhavet, god mad og den vestjyske gæstfrihed omkring banen.” ”Der er tale om en hyggelig turnering, hvor spillere på alle niveauer kan være med.”

 

Colin Seymour, turistchef for ProVarde i Varde Kommune:

”Betydningsfulde familievenlige friluftsaktiviteter med naturen som baggrund er essensen af det, Naturpark Vesterhavet og Henne Strand tilbyder gæster. Derfor byder vi turneringen velkommen med åbne arme.”