Hjælp til ukrainske flygtninge udløser pris til frivillige

Frivillige fra hele Varde Kommune har fået prisen for Årets frivillige 2022 for deres enorme indsats i at hjælpe de ukrainske flygtninge.

INDSATS

Torsdag aften var mange af Varde Kommunes frivillige samlet til Frivillig Fredag på Varde Rådhus, der netop skulle fejre og hylde dem, der gør en forskel ved frivilligt socialt arbejde.

Et af højdepunkterne for aftenen var uddelingen af prisen Årets frivillige 2022. Prisen bliver givet til personer, der har gjort en særlig indsats i en frivillig social forening i Varde Kommune.

Dette års vinder er alle de frivillige i Varde Kommune, som står bag hjælpen til de ukrainske flygtninge. De mange frivillige kommer fra hele kommunen og yder en stor indsats ved at hjælpe med alt fra indretning af boliger til oprettelse af sprogcaféer.

Frivillighuset i Varde har haft rollen som koordinator for de frivilliges indsats.

Citat

Mads Sørensen, borgmester i Varde Kommune:

”Der er så mange frivillige i vores kommune, der yder en helt fantastisk indsats hver eneste dag. I år har Frivillighuset og de mange frivillige vist, hvad der er muligt, når man står sammen om en fælles indsats. Derfor er det også fuldt fortjent, at de nu bliver hyldet for deres beundringsværdige arbejde.”