Hvad kan jeg lave i min fritid?

I Varde Kommune har vi en bred vifte af fritidstilbud til dig og din familie.

De store seværdigheder, har vi samlet under oplevelser. De mere dagligdagsrelaterede tilbud – kulturelle tilbud, idrætstilbud og øvrige tilbud som spejder og skak – kan du finde på denne side.

Hvis du ønsker at gå til en sport eller dyrke en hobby i fællesskab med personer med samme interesse som dig, kan du besøge Kultur og Fritids foreningsportal (åbner nyt vindue).

Hvis du vil på opdagelse i Varde midtby kan du benytte et af vores to oplevelsesloop med temaerne natur og kultur (åbner nyt vindue). På loopene får du mange små fortællinger om byens natur, historier, kunst og personligheder. De to ruter findes også i en version, hvor historierne er målrettet børn og barnlige sjæle.

Vil du vide mere?

Tilbud for børn og unge

Pil ned ikon

Der findes et væld af aktiviteter for børn i alle aldre – både i ferien og uden for ferierne. Der er blandt andet aktiviteter hos Musik og Billedskolen og Varde Bibliotek. Du kan læse mere om de mange tilbud her >>

Unge fra 7. klasse til 18 år kan gennem Varde Ungdomsskole opleve et stort udvalg af forskellige hold og aktiviteter. Der findes også lokale ungdomsklubber som du kan læse nærmere om her >>