Dine muligheder som tilflytter

Velkommen til Danmarks vestligste kommune og et væld af naturoplevelser, fællesskaber og jobmuligheder.

I Varde Kommune lever og udvikler lokalsamfundene sig, fordi vores knap 50.000 indbyggere i fællesskab samles om lokale initiativer som medborgerhuse og kulturfestivaler. Forhåbentligt bliver du også en del af denne bevægelse.

Uanset om du overvejer at slå dig ned i en by, et lokalsamfund eller på landet, så vil der være fællesskaber overalt. Vi har et rigt foreningsliv med tilbud om alt fra badminton og BMX til drama og hækling.

Hvis du er på udkig efter et nyt job i Varde Kommune, er dine muligheder åbne. Vores virksomheder efterspørger arbejdskraft, og vi kan tilbyde jobs inden for blandt andet turisme, produktion, landbrug, fødevarer og Forsvaret. Derfor skal du heller ikke tøve med at kontakte vores Jobcenter, hvis du eller din partner drømmer om et nyt job.

Vi håber, du vælger Varde Kommune som dit nye hjem.

Mads Sørensen
Borgmester i Varde Kommune

Vil du vide mere om Varde Kommune?

Tilflytterservice

Pil ned ikon

Vi støtter op om dine drømme, dine ønsker og dine valg. Derfor vil jeg som bosætningskonsulent gerne møde dig og din familie til en hyggelig samtale, hvor jeg får viden nok til at hjælpe jer bedst muligt.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på telefon 30 34 46 25 eller på mail til bolo@varde.dk

Nadia Steinicke

Bosætningskonsulent, Varde Kommune

Hvad kan du finde på vores tilflytterside