Pressemeddelelser

Pressemeddelelse

200.000 besøgende til kunstudstilling i Blåvand fik forbruget til at stige i Varde Kommune

Ny analyse viser, at Wadden Tide blev en stor publikumssucces, som fik forbruget i Varde Kommune til at stige med 8,9 procent.

onsdag. 17.1 2024 09:50 | Varde Kommune

Ny personalechef i Varde Kommune

Varde Kommune har ansat Kirsten Bank Olstrøm som chef for Personale, Udvikling og Kommunikation.

onsdag. 10.1 2024 10:36 | Varde Kommune

Varde Kommune konstituerer kommunaldirektør

Britta Boel bliver konstitueret som kommunaldirektør i Varde Kommune, når Mogens Pedersen fratræder sin stilling ved udgangen af februar.

fredag. 22.12 2023 09:54 | Varde Kommune

Pressemeddelelse

Kommunaldirektør har fået nyt job

Mogens Pedersen stopper som kommunaldirektør i Varde Kommune ved udgangen af februar. Den 1. marts tiltræder han som direktør for Hvide Sande Havn.

tirsdag. 19.12 2023 10:00 | Varde Kommune

Udvalgsformand forlader sin formandspost

**RETTELSE: Det fremgik ikke af den tidligere udsendte pressemeddelelse, at Mads Sørensen, borgmester i Varde Kommune, er afsender af citatet. Tina Agergaard Hansen vender ikke tilbage som formand for Udvalget for Social og Sundhed, når hendes orlov slutter i juni 2024. Årsagen er et privat forhold til Varde Kommunes direktør for Social og Sundhed, Claus Fjeldgaard.

søndag. 10.12 2023 19:54 | Varde Kommune

Udvalgsformand forlader sin formandspost

søndag. 10.12 2023 19:38 | Varde Kommune

Ny dagtilbudschef i Varde Kommune

Varde Kommune har ansat Anne Marie Muff som ny dagtilbudschef.

tirsdag. 05.12 2023 14:00 | Varde Kommune

Pressemeddelelse

Borgere får moderne rammer for genoptræning med ny tilbygning til Sportium

877 nye kvadratmeter med træningslokaler og behandlingsrum sikrer tidssvarende forhold for borgere i Varde Kommune, der skal genoptrænes efter sygehusbehandling eller sygdom.

mandag. 04.12 2023 09:35 | Varde Kommune

Pressemeddelelse

Prisvindende udstilling kommer til Varde og sætter fokus på ”at høre til”

Fotoudstillingen ”At høre til”, der portrætterer mennesker med synlige såvel som usynlige handicaps, kommer til Varde som led i Varde Kommunes fokus på at skabe fritidsfællesskaber for handicappede børn og unge.

torsdag. 16.11 2023 08:31 | Varde Kommune

Pressemeddelelse

Fyrtårn forvandles til magisk juleshow på Danmarks vestligste punkt

Over tre søndage frem mod jul kan besøgende ved Blåvandshuk Fyr opleve et animationsshow uden lige, når fyret forvandles til et 39 meter højt lærred fyldt med julemagi.

onsdag. 15.11 2023 07:30 | Varde Kommune

Pressemeddelelse

Klimavenligt landbrug og automatisering udløser priser til landbrugsmøde på Varde Rådhus

Årets landbrugsmøde blev igen i år afholdt på Varde Rådhus, hvor specielt to landmænd var i fokus, da de modtog henholdsvis prisen for Årets unge landmand og Iværksætter- og udviklingsprisen.

tirsdag. 14.11 2023 08:12 | Varde Kommune

Pressemeddelelse

Varde Kommune åbner for selvskovning i udvalgte skove

Stigende energipriser har øget efterspørgslen på at fælde træer til brænde i Varde Kommunes skove. Derfor giver Varde Kommune nu mulighed for, at interesserede kan skove sit eget brænde i udvalgte skove fra den 15. januar til den 31. marts 2024.

fredag. 10.11 2023 06:00 | Varde Kommune