Pressemeddelelser

Pressemeddelelse

Succes med overhalingsbane i sagsbehandlingen

I regeringens udspil ”Vækst og udvikling i hele Danmark” lyder et af punkterne, at man vil gøre sagsbehandlingstiden hurtigere inden for miljøgodkendelser. I Varde Kommune har man haft gode erfaringer med at lave et overhalingsspor i sagsbehandlingen på det område.

tirsdag. 24.11 2015 09:35 | Varde Kommune

Pressemeddelelse

Varde Kommune topper listen over sort arbejde

”Her i Vestjylland er der stor tradition for, at man hjælper hinanden, at man giver en hånd til naboen eller landsbyen. Det er udtryk for et sammenhold, der også har værdi for vores samfund,” siger Erik Buhl, borgmester i Varde Kommune, der også mener, at mange kan have svært ved at forstå, hvor grænsen går mellem sort arbejde og vennetjenester.

onsdag. 11.11 2015 09:26 | Varde Kommune

Pressemeddelelse

Danmarks første skipark åbner ved Vesterhavet

SkiPark Vesterhavet er fire afmærkede ruter midt i naturen til rulleskiløbere på alle niveauer.

lørdag. 12.9 2015 06:05 | Varde Kommune

Pressemeddelelse

På kun en uge har 24 drenge lært at læse og regne

SKOLEPERSPEKTIV: I Varde Kommune er læringscamps nu en del af skolesystemet. Og resultaterne viser, at selv drenge helt ned i 5. klasse kan opnå markante faglige forbedringer. På kun en uge sprang eleverne 2,1 læringsår i læsning og 2,4 læringsår i matematik. Nu skal erfaringerne bruges i klasselokalerne og til et kursus for forældrene.

torsdag. 27.8 2015 06:05 | Varde Kommune

Pressemeddelelse

Vesterhavets første badebro indvies i Blåvand

Ved Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk, er den første badebro ved Vesterhavet klar til indvielse. Det sker ligesom meteorologerne har varslet hedebølge

tirsdag. 30.6 2015 06:00 | Varde Kommune