SMUK Nytårskoncert 2023

Den 18. januar 2023 kl. 20.00 i Vestjysk Bank Sportium, Lerpøtvej 55, 6800 Varde.

Køb billetter her

Det er en udsøgt fornøjelse at kunne præsentere Dorthe Gerlach som solist til SMUK nytårskoncerten 2023.
Dorthe Gerlachs udstråling er unik. Det samme er hendes musikalske alsidighed, hvilket har gjort hende til en af tidens mest efterspurgte solister.

Til SMUK nytårskoncert vil publikum kunne høre Dorthe Gerlachs egne sange og fortolkninger af andres. Hendes måde at fortolke på er i særklasse, og hun er kendt for blandt andet at servere Dolly Parton tilsat et ekstra skud energi.

Måske har man oplevet Dorthe Gerlach i tv-programmet “Toppen af Poppen”, hvor hun i den grad har gjort sig bemærket og sparket benene væk under alt og alle. Eller måske husker du hende bedst fra bandet ”Hush”, som debuterede i 2004. I 2015 udsendte hun debutalbummet ”Natlys”. Dorthe Gerlach er en alsidig kunstner, der blandt andet har lagt vokal til Chris Minh Dokys jazzmesse i Vor Frue Kirke i København og til DRs mindekoncert for Kim Larsen i 2018 på Rådhuspladsen, hvor hun fortolkede ”This is my life”.

I 2023 dirigeres nytårskoncerten af SMUKs dirigent Michael Thomsen. Til vores store glæde har Michael vist sig at være en aldeles lun og underholdene konferenciers. Det vil således være Michael der på fornemste vis binder det hele sammen – og så er der det altid oplagte SMUK.

Til SMUK nytårskoncerten har SMUK, traditionen tro, sammensat et program der tilgodeser alle vores publikummers musikalske nytårsønsker. Publikum kan med andre ord glæde sig til en nytårskoncert, der som de andre år bliver spækket med god musik, latter og fantastisk stemning.

SMUK Nytårskoncert afholdes den 18. januar 2023 kl. 20.00 i Vestjysk Bank Sportium, Lerpøtvej 55, 6800 Varde

Køb billetter her