Vi har brug for dig: Bliv vikar på ældre- og børneområdet

Har du interesse i at arbejde med børn eller ældre? Så har vi brug for dig i vores respektive vikarkorps på ældre- og børneområdet.

Varde Kommune står som resten af landet i en ekstraordinær situation på grund af stigende coronasmitte. Det udfordrer bemandingen på plejecentre, i dagtilbud og på skolerne.

Derfor etablerer vi vikarkorps på henholdsvis ældre- og børneområdet, hvor du får mulighed for at snuse til de spændende og meningsfulde opgaver og tjene lidt ekstra som vikar.

Det kan være, at du er studerende, imellem jobs, har et sabbatår, er gået på pension eller noget helt andet. Det vigtigste er, at du vil lægge tid og energi i, at hjælpe med at tage hånd om vores børn og ældre.

Vi kan tilbyde vagter på alle døgnets tidspunkter og i varierende længder. Vi vil også gerne høre fra dig, hvis du blot har tid til at arbejde som vikar i en kortere periode.

Læs mere og ansøg om at blive en del af et eller begge vikarkorps nedenfor.

Vikarkorps: Ældreområdet

Pil ned ikon

Vi har brug for din hjælp, hvis du er:

• uddannet social- og sundhedshjælper
  • uddannet social- og sundhedsassistent
  • uddannet sygeplejerske
  • sygeplejerskestuderende
  • farmakonom
  • ufaglært indenfor det sundhedsfaglige, men har interesse for plejeområdet.

Opgaverne er:

• Sygeplejefaglige opgaver (fx at dispensere medicin)
  • Varetagelse af plejeopgaver eller sundhedsfaglige opgaver på plejecentre og i hjemmeplejen
  • Hjælp til handicappede/udsatte borgere
  • Praktiske opgaver på plejecentrene

Vi sammenholder selvfølgelig kompetencer med opgaver. Vi forventer, at du kan følge Varde Kommunes og Sundhedsstyrelsens retningslinjer for, hvordan vi passer på hinanden, og at du ikke har symptomer på COVID-19.

Du kan læse mere og ansøge via dette link (åbner nyt vindue)

Vikarkorps: Dagtilbud- og skoleområdet

Pil ned ikon

Vi behandler din ansøgning hurtigst muligt og vil løbende matche ansøgere med opgaver ud fra kompetencer. Da vi søger personale til et løbende vikarkorps, skal du ikke fortvivle, hvis du ikke bliver kontaktet indenfor de næste par uger. Situationen kan hurtigt ændre sig, og du vil blive kontaktet, når behovet for at aktivere vikarkorpset melder sig.

Du kan læse mere og ansøge via dette link (åbner nyt vindue)

Krav om Coronapas

Pil ned ikon

Varde Kommune stiller krav til alle ansatte om gyldigt coronapas.

Coronapasset er gyldigt, hvis du er tidligere smittet (inden for de seneste seks måneder), er vaccineret eller testet negativ med en PCR-test (højst 72 timer gammel) eller hurtigtest/antigentest (højst 48 timer gammel).

Ansættelsesvilkår

Pil ned ikon

Vi betaler overenskomstmæssig løn for din indsats.

Hvis du er pensioneret, skal du være opmærksom på, at lønnet arbejde kan påvirke din efterløn eller pension. Kontakt din A-kasse eller pensionskasse herom.

Er du studerende, skal du være opmærksom på, at din SU kan blive påvirket. Derudover kan der gælde særlige forhold omkring hvilke arbejdsfunktioner, det kan anbefales, at du udfører afhængigt af, hvor du er i din uddannelse.

Hvis du ikke er dansk statsborger, skal du have gyldig opholds- og arbejdstilladelse.

Ved ansættelse indhenter vi børne- og straffeattest for de arbejdsfunktioner, hvor det er nødvendigt.