Vi har brug for dig: Bliv afløser på ældreområdet

Har du interesse i at arbejde med ældre? Så har vi brug for dig i vores afløserkorps på ældreområdet.

Varde Kommune har etableret et afløserkorps på ældreområdet, hvor du får mulighed for at snuse til de spændende og meningsfulde opgaver og samtidig tjene lidt ekstra.

I afløserkorpset vil du blive tilbudt vagter, som passer til dig og din hverdag. Og vi sikrer os, at du bliver klædt på til opgaverne.

Det kan være, at du er studerende, er imellem jobs, har et sabbatår eller noget helt andet. Det vigtigste er, at du vil lægge tid og energi i at hjælpe med at tage hånd om vores ældre.

Vi har oplevet stor interesse for afløserkorpset, og vi søger aktuelt ikke flere afløsere. Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at høre om afløserkorpset, kan du kontakte os på aqvl@varde.dk.

Ansættelsesvilkår

Pil ned ikon

Vi betaler overenskomstmæssig løn for din indsats.

Hvis du er pensioneret, skal du være opmærksom på, at lønnet arbejde kan påvirke din efterløn eller pension. Kontakt din A-kasse eller pensionskasse herom.

Er du studerende, skal du være opmærksom på, at din SU kan blive påvirket. Derudover kan der gælde særlige forhold omkring hvilke arbejdsfunktioner, det kan anbefales, at du udfører afhængigt af, hvor du er i din uddannelse.

Hvis du ikke er dansk statsborger, skal du have gyldig opholds- og arbejdstilladelse.

Ved ansættelse indhenter vi børne- og straffeattest for de arbejdsfunktioner, hvor det er nødvendigt.