Populær nytårskoncert vender tilbage

Den 18. januar 2023 indtager SMUK – Slesvigske Musikkorps og sangerinden Dorthe Gerlach scenen i Vestjysk Bank Sportium til et brag af en nytårskoncert.

KULTUR

Efter to år med corona-aflysninger vender nytårskoncerten med Forsvarets Musikalske Ambassadører, SMUK – Slesvigske Musikkorps, tilbage.

Denne gang har SMUK inviteret sangerinden Dorthe Gerlach med på scenen. Dorthe Gerlach er blandt andet kendt som solist og fra bandet Hush samt sin deltagelse i tv-programmet Toppen af Poppen. Publikum kan se frem til at høre hendes sange akkompagneret af tonerne fra SMUKs blæseorkester. 

Nytårskoncerten afholdes for 20. gang i Varde, og er en tilbagevendende tradition arrangeret af Varde Kommune og Varde Garnisoner.

Billetsalget starter fredag den 16. september klokken 10.00, og billetter kan købes via dette link: www.vardekommune.dk/nytårskoncert

Citater

Lars Holm Mortensen, formand i Nytårskoncertgruppen

“I Nytårskoncertgruppen glæder vi os meget til, at vi igen skal opleve SMUK folde sig ud med god musik, latter og fantastisk stemning.”

“For mange er det en tradition at komme til koncerten, og vi ser frem til at se kendte ansigter, men håber også, at nye gæster finder vej.”

Fakta

Nytårskoncerten afholdes den 18. januar 2023 klokken 20.00 i Vestjysk Bank Sportium, Lerpøtvej 55, 6800 Varde.