Presseinvitation: DM-sølvvindere i volleyball efter drastisk udviklingsplan

Volleyballklubben NUIF fra Nordenskov rykkede i sidste sæson op i landets førende liga i volleyball, og kronede med DM-sølv en ambitiøs femårsplan om at gå fra 2. division til ligavolley på højeste niveau. Sølvvinderne fejres på Varde Rådhus.

FEJRING

Fredag den 7. august fejrer Varde Kommune ét af årets helt store sportsresultater.
Sølvet i DM i volleyball 2019-2020 hører nemlig hjemme i Nordenskov Ungdoms- og Idrætsforening. Et epokegørende resultat for klubben, som på få år har klatret frem gennem rækkerne fra 2. division til nu at leve et etableret liv i den bedste række i dansk herre-volley, Volleyligaen.

Det resultat skal fejres med manér, og det bliver det på Varde Rådhus fredag den 7. august, hvor spillere og trænere bliver hyldet for deres flotte indsats.

Pressen er velkommen ved arrangementet.

Fejringen foregår på Varde Rådhus fredag den 7. august fra klokken 15.00 til 17.00.

FAKTA

• NUIF er Nordenskov Ungdoms- og Idrætsforening og har hjemme cirka 15 kilometer øst for Varde.

• NUIF har indenfor herrernes volleyball været gennem en massiv udvikling i de senere år. I 2014 spillede man i 2. division, og har siden formået at skabe en stor udvikling af holdet og hele setuppet omkring det.

• Klubben i Nordenskov er Volleyligaens eneste vestjyske klub.

• Årets sæson i Volleyligaen blev afbrudt af Covid19-pandemien inden semifinalerne, og sæsonens afgørelse blev derfor truffet af Volleyball Danmarks bestyrelse på baggrund af holdenes resultater i grundspillet og sæsonens kvartfinaler.

• Mestre blev Gentofte Volley, mens Nordenskov Ungdoms- og Idrætsforening tog sølv foran Middelfart Volleyballklub.