Samarbejdspartnere

Varde Kommune har et godt samarbejde med mange organisationer på erhvervsområdet - organisationer som også kan hjælpe din virksomhed

Det er blandt andet aktører, som arbejder for at fremme vækst og beskæftigelse, iværksætteri og udvikling – både lokalt og regionalt.

Herunder kan du finde kontaktinformationer på vores samarbejdspartnere.

Yderligere info

ProVarde

Pil ned ikon

ProVarde arbejder for at:

 • Yde erhvervsservice for virksomheder i Varde Kommune
 • Inspirere og bidrage til vækst
 • Skabe nye arbejdspladser, øge antallet af iværksættere og tiltrække turister
 • Medvirke til innovation og udvikling i virksomheder
 • Samarbejde med turismeerhvervet, Varde Kommune, andre aktører og organisationer om at styrke udviklingen af turismen, højne oplevelsesværdien og stimulere den besøgsøkonomiske vækst
 • Profilere Varde som en erhvervsvenlig kommune
 • Fremme samspillet mellem erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner og børn og unge for at øge unge menneskers viden om erhvervslivet, så de inspireres til uddannelse og karriere i det private erhvervsliv.

Kontakt:

Du kan læse meget mere om ProVarde, og hvad de kan gøre for dig her (åbner i nyt vindue).

ProVarde kan kontaktes på tlf. 76 52 25 50 eller på mail post@provarde.dk.

ProVarde har åbent for telefoniske henvendelser mandag-fredag fra kl. 9.30-16.00.

Business Region Esbjerg

Pil ned ikon

Business Region Esbjerg er stiftet 1. januar 2017, og organisationens hovedopgaver er:

 • Vækst- og udviklingsaktiviteter for erhverv og turisme, fx projektansøgninger og gennemførelse af projekter, der understøtter strategien i Esbjerg, Fanø, Tønder og Varde kommuner.
 • Forbedre rammevilkårene for erhvervs- og turismevirksomhederne i området, bl.a. infrastruktur, arbejdskraft, internationalisering, tiltrækning og fastholdelse af uddannelsesinstitutioner, uddannelser og studerende.
 • Politikudvikling og opmærksomhedsskabelse.

Kontakt:

Business Region Esbjerg
Niels Bohrs vej 6
6700 Esbjerg

T: +45 36 97 35 00

Få mere information på Business Region Esbjergs hjemmeside (åbner i nyt vindue)

Væksthus Syddanmark

Pil ned ikon

Væksthus Syddanmark tilbyder kvalificeret og målrettet sparring til virksomheder med ambitioner om vækst. Væksthusets sparring er uvildig, professionel og målrettet din virksomheds behov og potentiale, og tager udgangspunkt i din dagligdag og dine udfordringer.

Måske ønsker du, at

 • eksportere til nye markeder
 • udvikle nye produkter
 • formulere en ny strategi
 • få sparring om næste træk

Væksthuset kan sammen med dig kortlægge dine vækstmuligheder, dine kunder og dit potentiale – de første skridt mod en højere vækst. Væksthuset kan vise dig vej til relevante rådgivere, som kan bidrage til at føre din plan for vækst ud i livet.

Sammen skaber vi vækst

Væksthuset har ekspertise og erfaringer, som du kan trække på for at nå dine mål. Gennem dialog og sparring stimulerer væksthuset din virksomhed til vækst og udvikling. Væksthuset går i dybden med dine konkrete udfordringer og udarbejder i fællesskab med dig en effektiv og konkret vækstplan for din virksomhed.

Væksthus Syddanmark er din genvej til rådgivere, samarbejdspartnere, venture kapital, den nyeste forskning og relevante netværk, som kan hjælpe dig med at realisere din virksomheds fulde potentiale.

Vi skubber til dine ambitioner og får dig til at tænke nyt. Når du henvender dig til Væksthus Syddanmark, får du kontakt til et unikt vækstnetværk.

Kontakt:

Du kan kontakte væksthuset på 70 23 55 15