Start af virksomhed

Vil du starte egen virksomhed? Så kan vi hjælpe dig godt på vej. Du kan blandt andet få rådgivning. Læs mere om mulighederne her.

Varde Kommune tilbyder rådgivning uden betaling til dig, der overvejer at starte eller købe en virksomhed. Rådgivningen leveres af ProVarde. De har den faglige viden om de opgaver og udfordringer, du som iværksætter står over for.

 

Individuelt rådgivningsforløb

Rådgivning kan være afgørende for om man lykkes som iværksætter. Rapporter fra Erhvervsstyrelsen viser, at overlevelsesraten for virksomheder, der har modtaget rådgivning før start, er betydelig højere.

Kontakt ProVarde, hvis du påtænker at starte eller overtage en virksomhed og få et individuelt rådgivningsforløb, hvor I drøfter din forretningsidé og de ressourcer du har til din rådighed.

Iværksætterkurser

Hvis du vil lære mere om, hvordan det er være iværksætter og hvilke krav det stiller til dig, er det en god idé at deltage på et iværksætterkursus. ProVarde udbyder iværksætterkurser løbende.

Se meget mere om ProVarde her (åbner i nyt vindue).

Virksomhedsguiden

Virksomhedsguiden.dk er stedet hvor iværksættere og virksomheder i vækst selv kan hente relevant viden. På siden kan du finde viden og værktøjer rettet mod de forskellige faser, du som iværksætter og virksomhedsleder skal igennem.

Se meget mere om Virksomhedsguiden (åbner i nyt vindue)