Virksomhedsudvikling

Få rådgivning og sparring på, hvordan du bedst udvikler din virksomhed

Varde Kommune arbejder for at skabe vækst og udvikling i hele kommunen og vi vil gerne understøtte virksomhedernes udviklingsprojekter. I samarbejde med ProVarde og Væksthus Syddanmark arbejder vi for at understøtte vækst og udviklingsmuligheder hos nuværende og kommende virksomheder i Varde Kommune.

Erhvervsrådgivning hos ProVarde

ProVarde er den lokale erhvervsforening, med cirka 600 medlemmer, der bidrager til vækst på tværs af erhverv og turisme.

ProVarde er din virksomheds samarbejdspartner og arbejder for at styrke Varde position, som en af landets mest attraktive erhvervskommuner. ProVarde yder erhvervsservice, inspirerer og bidrager til vækst og medvirker til at skabe innovation og udvikling i din virksomhed.

Læs mere om ProVardes medlemsservice (åbner i nyt vindue)

Sparring hos Erhvervshus Syddanmark

Erhvervshus Sydjylland tilbyder adgang til attraktive projekter og programmer samt sparring fra topkvalificerede forretningsudviklere, der hjælper med at udvikle din virksomhed.
Erhvervshus Sydjylland tilbyder hjælp, uanset om din udfordring er vækst, eksport, digitalisering, strategi, kapitaltilførsel, grøn omstilling eller noget helt andet. Sparringen er som udgangspunkt gratis og er både et tilbud til iværksættere samt store og små virksomheder.

Taskforce for erhvervsudvikling

Overvejer du at etablere eller flytte din virksomhed? Så har du mulighed for at få en hånd fra Varde Kommunes taskforce for erhverv, der står klar til at hjælpe dig på vej.

Varde Kommune og ProVarde nedsætter en taskforce for den konkrete sag med det formål at få den samlede myndighedsbehandling gennemført på den kortest mulige tid.

Taskforce kan være virksomhedens kommunale indgang på det tekniske og myndighedsmæssige område. Du fokuserer på den forretningsmæssige etablering af virksomheden, mens Varde Kommune og ProVarde arbejder med at få hele godkendelsesdelen på plads.

Ved bistand fra Taskforce kontakt Kultur- og vækstchef Jørgen Nielbæk telefon 30 59 05 95 eller på mail.