Tistrup

Tistrup

Landlige omgivelser med kort afstand til Vestjyllands største byer.

Midt mellem Varde og Ølgod, kommunens to største byer, bor og lever ca. 1400 indbyggere i Tistrup.

Det er en driftig by med flere store virksomheder, et stærkt foreningsliv og hyggeligt børneliv. Du kan læse mere om Tistrup på byens egen hjemmeside.

De yngste kan blive passet i Børnehaven Møllehuset, der er en integrereret daginstitution, mens de lidt ældre børn kan gå i skole fra 0. til 9. klasse på Tistrup Skole.

Fra Tistrup er der gode pendlermuligheder – enten i bil eller fra byens station, der ligger på jernbanestrækningen Esbjerg-Struer. En strækning, der forbinder de største vestjyske byer.

Med bil er der kun ca. 15 minutter til Varde, 30 minutter til Esbjerg, 35 minutter til Billund og 50 minutter til Henning.

I omverdenen er Tistrup specielt kendt for JANUS – Vestjyllandskunstmuseum og det årlige motionsløb, Tistrup Mini-Tri.

Læs mere om området og byen på Tistrup og Hoddes fælles hjemmeside

Byggegrunde til salg i Tistrup

Yderikparken

Pil ned ikon

Yderikparken er et helt nyt kvarter i den sydvestlige del af Tistrup. Der er kun få hundrede meter til Tistrup Station, der ligger på jernbanestrækningen mellem Esbjerg og Struer. Børnehaven Møllehuset ligger lige om hjørnet, og der er under halvanden kilometer til Tistrup Skole, der går til og med 9. klassetrin.

21 parcelhusgrunde bliver byggemodnet. De er klar i november 2019.

Det skal bemærkes, at det er muligt at få fjernvarme selvom der bygges et lavenergihus. Såfremt der IKKE bygges lavenergihus er der tilslutningspligt til fjernvarme. Se mere på: www.tistrupvarme.dk

Søndervang (Blandet bolig og erhverv)

Pil ned ikon