Oksbøl

I Oksbøl går man ikke på kompromis med børnepasning, skoler eller indkøbsmulighed, selvom byen ligger helt tæt på noget af Danmarks mest unikke natur.

50+

Butikker og erhverv

21

Foreninger

25

Minutter til Esbjerg

Ikke langt mod vest bruser Vesterhavet, og syd for byen ligger Ho Bugt, der er en del af Nationalpark Vadehavet på UNESCO’s Verdensarvsliste.

Børnene kan man få passet i en af byens to børnehaver, mens Blåvandshuk Skole tager imod børnene med en vision om undervisning, der forholder sig til den fantastiske natur og kultur, der er i lokalområdet.

Naturen omkring Oksbøl består af skove og åbne vidder, hvilket giver krondyrene optimale betingelser i Oksbøl Krondyrereservat.

Esbjerg kan nås med bil på under en halv time.

Læs mere om Oksbøl på byens egen hjemmeside (åbner nyt vindue)

 

Varde Kommune er i gang med planlægningen af et nyt udstykningsområde med byggegrunde, som vi forventer at kunne udbyde i foråret 2024.

Ønsker du at modtage udbudsmaterialet automatisk, når det foreligger, kan du allerede nu ringe eller skrive til Birte Aas Dam på 7994 7447 / biad@varde.dk eller til Pia Karmar Jensen på 7994 7126 / pijb@varde.dk, så vil du blive noteret på vores liste.

Se vores byggegrunde i Oksbøl