Ølgod

Ølgod

Midt i Vestjylland ligger Ølgod - en by med et driftigt erhvervsliv og rigt kulturliv.

Med sin placering i den nordlige del af Varde Kommune ligger Ølgod i pendlerafstand til rigtig mange arbejdspladser, en international lufthavn og masser af fantastisk natur.

Både Billund, Herning og Esbjerg ligger inden for en radius af 45 minutter. Vesterhavet og Ringkøbing Fjord er oplagte udflugtsmål på søndage.

I Ølgod eksisterer en stærk ånd. Virksomhederne holder sammen, og hvert år er der både Kulturdage og Danmarks største skulpturudstilling, Skulptur Ølgod.

Børnefamilier kan glæde sig over en integreret institution og en skole, der af Cepos er målt til at have en af Danmarks højeste undervisningseffekter.

Flere supermarkeder i byen sikrer gode indkøbsmuligheder, og byens togstation har faste afgange til og fra Esbjerg og Skjern.

Du kan høre mere om Ølgod på byens egen hjemmeside.

Oversigt over byggegrunde til salg i Ølgod

Skovkanten - Etape 1

Pil ned ikon

Skovkanten ligger lige op ad byens integrerede institution, Daginstitutionen Skovbrynet, hvorfra der igen kun er få meter til Ølgod Skole og Ølgod Hallen.

Priserne starter ved 374.000 kr. Se pris- og takstblad

Vær opmærksom på, at det er en betingelse for tilslutning af vand og fjernvarme, at du, som grundkøber, er medlem af vand- og fjernvarmeværket. Kontakt derfor Ølgod Tekniske Værker på telefon 7524 4188 i god tid forinden.

Mejlvangvænget - Udsolgt

Pil ned ikon

Vær opmærksom på, at det er en betingelse for tilslutning af vand og fjernvarme, at du, som grundkøber, er medlem af vand- og fjernvarmeværket.

Kontakt derfor Ølgod Tekniske Værker på telefon 7524 4188 i god tid forinden

Rønnevænget - Udsolgt

Pil ned ikon

Vær opmærksom på, at det er en betingelse for tilslutning af vand, at du som grundkøber er medlem af vandværket. Kontakt derfor Ølgod Tekniske Værker på telefon 7524 4188 i god tid forinden

Kirkebjergvej/Stejlundvænget - Blandet bolig og erhverv

Pil ned ikon

Vær opmærksom på, at det er en betingelse for tilslutning af vand, at du som grundkøber er medlem af vandværket. Kontakt derfor Ølgod Tekniske Værker på telefon 7524 4188 i god tid forinden.

Viaduktvej - Blandet bolig og erhverv (kræver Byrådets godkendelse)

Pil ned ikon

Vær opmærksom på, at det er en betingelse for tilslutning af vand, at du som grundkøber er medlem af vandværket.

Kontakt derfor Ølgod Tekniske Værker på tlf. 7524 4188 i god tid forinden

Solvænget - Vangsgade

Pil ned ikon