Betalinger til Varde Kommune

Hvis du ikke kan betale din regning til Varde Kommune, er det vigtigt, at du hurtigst muligt kontakter opkrævningen.

Varde Kommune sender regninger og indbetalingskort via Digital Post, til din e-boks eller borger.dk. Hvis du er fritaget for Digital Post, så sender vi det med postvæsenet.

Er du tilmeldt Betalingsservice, så ser du regningerne på den oversigt, du modtager fra Betalingsservice. Er du tilmeldt MobilePay, kan du se regningerne i MobilePay appen og i Mit Betalingsoverblik.

Virksomheder og foreninger, som har et CVR-nummer, modtager regninger og indbetalingskort fra kommunen i deres digitale postkasse på virk.dk.

Se her en lille video om hvordan du tilmelder løbende betalinger til MobilePay:

Tilmeld faktura til betalingsservice

Ønsker du at tilmelde en faktura til betalingsservice, kan du finde oplysninger på selve fakturaen. Her fremgår Varde Kommunes PBS-nummer, debitorgruppenummer og kundenummer, som du skal bruge for at tilmelde aftalen til betalingsservice.

Du kan også ringe til Varde Kommunes opkrævningsafdeling, som kan tilmelde betalingen for dig.

Afdragsordning

Ønsker du henstand med betalingen eller en afdragsordning, er du velkommen til at kontakte opkrævningsafdelingen for at aftale nærmere.

Mit betalingsoverblik

I selvbetjeningsløsningen “Mit betalingsoverblik”, kan du se om du har restance til kommunen – få et overblik og betal med kort eller mobil.

Du kan f.eks. se oplysninger om, hvad du skal betale for dit barns daginstitution, eller hvad du skylder i ejendomsskat. Du kan almindeligvis også tilmelde dine betalinger til Betalingsservice.

I selvbetjeningsløsningen “Mit betalingsoverblik”, kan du også, for nogle krav, selv oprette en ordning med månedlige afdrag.

Rykkerskrivelser

Hvis en faktura ikke bliver betalt til tiden, sender opkrævningsafdelingen en rykkerskrivelse til dig. For krav som er tillagt udpantningsret koster en rykkerskrivelse kr. 250,-. For krav som ikke er tillagt udpantningsret koster en rykkerskrivelse kr. 100,-

Når der er tale om manglende betaling for ejendomsskat fremsendes desuden en varslingsskrivelse som koster kr. 250,- samt en skrivelse vedr. underretning om udlægsforretning som koster kr. 450,- i gebyr.

Se video om “mit betalingsoverblik”.