Motionsuge i uge 41 i Varde Kommune

Varde Kommune stiller til start, når Danmarks motionsuge afvikles i uge 41, hvor der er fokus på motion og fællesskab for alle. Kom og vær med!

Kom og vær med!

Varde Kommune summer af bevægelse og i uge 41 har DU mulighed for at prøve en ny aktivitet eller komme til åbent hus i din lokale forening.

Se hvad der sker i Danmarks Motionsuge i Varde Kommune (åbner ny fane)

Det er aldrig for sent at blive medlem/en del af et aktivt fællesskab

Har du et arrangement eller aktivitet, der passer ind? 

Mange foreninger har allerede givet tilsagn om, at de i løbet af ugen holder åbent hus, hvor de giver mulighed for at prøve kræfter med både kendte og ukendte sportsgrene.

Som forening, borgergruppe eller privatpersoner har I på den fælles platform ligeledes mulighed for at oprette arrangementer i forbindelse med Danmarks Motionsuge i uge 41 – til synlighed for kommunens borgere.

Hvis du har et lignende arrangement, kan du oprette det her (åbner ny fane)

Guide til oprettelse af arrangement

Pil ned ikon

Det er let og ligetil, og det tager kun 2 minutter.

  1. Først skal du oprette dig som arrangører.
  2. Dernæst skal du oprette dit arrangement, så det kommer med i kalenderen for Danmarks Motionsuge.

Når du skal oprette dit arrangement i kalenderen her, er der nogle informationer du skal have klar.

Ud over tid og sted kan det som deltager også være rart at vide, hvad man skal huske som tøj og udstyr, og hvad I som arrangør står for. Angiv derudover følgende informationer og gerne andet, som kan være brugbart for deltagerne at vide:

  • Start- og sluttidspunkt
  • Mødested (præcis adresse)
  • Særlig påklædning eller udstyr, hvis nødvendigt – er der mulighed for at låne?
  • Niveau – kan alle være med uanset niveau?
  • Er tilmelding nødvendig?
  • Kontakt information på arrangør eller kontaktperson.

Download PR-materiale, skabeloner og tekst til dit arrangement

Pil ned ikon

Tekstforslag til opslag på Sociale Medier

Pil ned ikon

[IDRÆTSGREN] FOR ALLE
Kom til åbent hus i [Motionsby Idrætsforening], og oplev alt det sjove, som [idrætsgren] kan byde på. Alle er velkomne, og vi sørger for både udstyr, instruktion og godt humør. Læs mere her: [link til tilmeldingsside på danmarksmotionsuge] og del gerne vores opslag.

Danmarks Motionsuge er et landsdækkende motionsevent i uge 41. Arrangementerne er også en del af European Week of Sport Denmark.
#danmarksmotionsuge #beactive

DU SKAL DA OGSÅ VÆRE MED
[Motionsby Idrætsforening] er selvfølgelig med i Danmarks Motionsuge i uge 41. Derfor holder vi åbent hus den [dato], hvor alle er velkomne, uanset niveau og erfaring. Så kom og vær med – vi sørger for både udstyr, instruktion og godt humør. Læs mere her: [link til tilmeldingsside på danmarksmotionsuge] og del gerne opslaget.

Danmarks Motionsuge er et landsdækkende motionsevent i uge 41. Arrangementerne er også en del af European Week of Sport Denmark.
#danmarksmotionsuge #beactive

[Motionsby Idrætsforening] ER MED I DANMARKS MOTIONSUGE – KOM OG PRØV

Hele Danmark giver den gas i Danmarks Motionsuge, og i [Motionsby Idrætsforening] er alle – uanset niveau og erfaring – velkomne den [dato], hvor vi holder åbent hus. Vi sørger for udstyr, instruktion og gode rammer – I skal bare medbring godt humør og lade jer inspirere og bevæge. Læs mere her: [link til tilmeldingsside på danmarksmotionsuge] og del gerne opslaget.

Danmarks Motionsuge er et landsdækkende motionsevent i uge 41. Arrangementerne er også en del af European Week of Sport Denmark.
#danmarksmotionsuge #beactive