Motionsuge i uge 41 i Varde Kommune

Varde Kommune stiller til start, når Danmarks motionsuge afvikles i uge 41, hvor der er fokus på motion og fællesskab for alle. Kom og vær med!

Kom og vær med!

Varde Kommune summer af bevægelse og i uge 41 har DU mulighed for at prøve en ny aktivitet eller komme til åbent hus i din lokale forening.

Se hvad der sker i Danmarks Motionsuge i Varde Kommune (åbner i nyt vindue)

Det er aldrig for sent at blive medlem/en del af et aktivt fællesskab

Har du et arrangement eller aktivitet, der passer ind? 

Mange foreninger har allerede givet tilsagn om, at de i løbet af ugen holder åbent hus, hvor de giver mulighed for at prøve kræfter med både kendte og ukendte sportsgrene.

Som forening, borgergruppe eller privatpersoner har I på den fælles platform ligeledes mulighed for at oprette arrangementer i forbindelse med Danmarks Motionsuge i uge 41 – til synlighed for kommunens borgere.

Hvis du har et lignende arrangement, kan du oprette det her (åbner i nyt vindue)

Guide til oprettelse af arrangement

Pil ned ikon

Det er let og ligetil, og det tager kun 2 minutter.

  1. Først skal du oprette dig som arrangører (åbner i nyt vindue).
  2. Dernæst skal du oprette dit arrangement (åbner i nyt vindue), så det kommer med i kalenderen for Danmarks Motionsuge.

Når du skal oprette dit arrangement i kalenderen, er der nogle informationer du skal have klar.
Læs mere om det her (åbner i nyt vindue)

Ud over tid og sted kan det som deltager også være rart at vide, hvad man skal huske som tøj og udstyr, og hvad I som arrangør står for. Angiv derudover følgende informationer og gerne andet, som kan være brugbart for deltagerne at vide:

  • Start- og sluttidspunkt
  • Mødested (præcis adresse)
  • Særlig påklædning eller udstyr, hvis nødvendigt – er der mulighed for at låne?
  • Niveau – kan alle være med uanset niveau?
  • Er tilmelding nødvendig?
  • Kontakt information på arrangør eller kontaktperson.

Tekstforslag til opslag på Sociale Medier

Pil ned ikon

[IDRÆTSGREN] FOR ALLE
Kom til åbent hus i [Motionsby Idrætsforening], og oplev alt det sjove, som [idrætsgren] kan byde på. Alle er velkomne, og vi sørger for både udstyr, instruktion og godt humør. Læs mere her: [link til tilmeldingsside på danmarksmotionsuge] og del gerne vores opslag.

Danmarks Motionsuge er et landsdækkende motionsevent i uge 41. Arrangementerne er også en del af European Week of Sport Denmark.
#danmarksmotionsuge #beactive

DU SKAL DA OGSÅ VÆRE MED
[Motionsby Idrætsforening] er selvfølgelig med i Danmarks Motionsuge i uge 41. Derfor holder vi åbent hus den [dato], hvor alle er velkomne, uanset niveau og erfaring. Så kom og vær med – vi sørger for både udstyr, instruktion og godt humør. Læs mere her: [link til tilmeldingsside på danmarksmotionsuge] og del gerne opslaget.

Danmarks Motionsuge er et landsdækkende motionsevent i uge 41. Arrangementerne er også en del af European Week of Sport Denmark.
#danmarksmotionsuge #beactive

[Motionsby Idrætsforening] ER MED I DANMARKS MOTIONSUGE – KOM OG PRØV

Hele Danmark giver den gas i Danmarks Motionsuge, og i [Motionsby Idrætsforening] er alle – uanset niveau og erfaring – velkomne den [dato], hvor vi holder åbent hus. Vi sørger for udstyr, instruktion og gode rammer – I skal bare medbring godt humør og lade jer inspirere og bevæge. Læs mere her: [link til tilmeldingsside på danmarksmotionsuge] og del gerne opslaget.

Danmarks Motionsuge er et landsdækkende motionsevent i uge 41. Arrangementerne er også en del af European Week of Sport Denmark.
#danmarksmotionsuge #beactive