EmCare Sundhed

Emcare Sundhed er Varde Kommunes eksterne leverandør, når det drejer sig om ikke kompleks genoptræning efter sygehusindlæggelse.

Vurderer Varde kommune, at din genoptræning efter sygehusindlæggelse ikke er kompleks, henvises du til EmCare Sundhed (åbner i nyt vindue), der er Varde Kommunes eksterne leverandør på ikke kompleks genoptræning.

Et genoptræningsforløb starter altid med en første konsultation hos en fysioterapeut. Med udgangspunkt i genoptræningsplanen fra sygehuset, vil terapeuten undersøge og eventuelt teste dig. Terapeuten vil sammen med dig sætte mål for dit genoptræningsforløb.

Selve genoptræningen foregår som holdtræning, samtræning eller individuelt i træningslokaler i Sportium i Varde . Derudover er der forventning til, at du selv træner hjemme, og følger dit træningsprogram.

Dit genoptræningsforløb afsluttes med en test og samtale med vejledning i forhold til din fortsatte træning på egen hånd.

Befordring til ikke kompleks genoptræning vurderes af Varde Kommunes kørselskontor. Læs mere under afsnittet Transport, der ligger under Center for Træning og Rehabilitering.

Læs mere om genoptræning ved EmCare Sundhed (åbner i nyt vindue)